gewijzigde openingstijden

Tijdens de vakantie periode zijn wij tussen 12 en 13.30 uur gesloten.  Tevens hebben wij in deze periode ook geen koopavond op de vrijdagavond.

Opruiming

In juli en augustus bieden wij onze restparen zomerschoenen aan met zeer aantrekkelijke kortingen.  Echt al onze bekende merken.  Kom gezellig rondneuzen......

Uitbreiding kollektie verbandschoenen

 De laatste maanden krijgen we steeds meer vraag naar z.g.n."verbandschoenen". Dames en heren die tijdelijk of permanent geen gewoon schoeisel kunnen dragen ( denk aan extra gevoelig of gezwachteld. e.d.) zijn hiermee zeer geholpen.  Vaak veel lichter en minder duur dan aangepast schoeisel. Kom de mogelijkheden maar eens bekijken.

Niew voordelig merk COMMOM PAIRS

Wij hebben dit merk in ons assortiment opgenomen om de aantrekkelijke prijzen en dat met de voor ons zeer belangrijke pasvorm en kwaliteit. Uiteraard is dit merk ook geschikt voor uw eigen zolen.   Ze zijn  modisch en zeer de moeite waard om eens te komen passen.  Prijzen tussen 80 en 100 euro.  

Grotere maten

Initial content         De laatste jaren neemt…

Service aan huis

wij gaan de service aan huis uitbreiden. Elke vrijdag morgen is het mogelijk dat een van onze deskundige  medewerkers mensen aan huis bezoekt die moeilijk in onze zaak kunnen komen.Als u uw maat en wijdte en verdere bijzonderheden  weet,  en ons dat doorbelt,…

Steeds meer vraag naar (extra) wijdte maten.

De laatste tijd krijgen we steeds meer vraag  naar extra smalle en extra brede modellen.   We merken dat klanten steeds meer moeite hebben om hierin een paar goed passende schoenen of sandalen te vinden.  Wij brengen hier al een behoorlijke collectie in,  maar zullen dit de komende tijd zeer zeker nog uitbreiden.