Beste wensen

Bij dezen wensen wij u alle goeds, maar vooral gezondheid, toe in 2020. Gewoon doorgaan is ons motto en dat zijn we zeker van plan.

Opruiming

Door de goede verkopen van de afgelopen maanden hebben we veel "laatste paren"  die we vanaf nu verkopen met kortingen tot 70%.     Wellicht voor u een uitgelezen kans om een paar extra te kopen voor een heel aantrekkelijke prijs.WELKOM......Dit is nog eens opruimen!!

Bedankt.

De verkopen waren prima de afgelopen maanden. Veel nieuwe klanten mochten we verwelkomen die verbaasd waren dat er zoveel keus is in modische comfort schoenen en laarsjes voor de wat moeilijker voet.   Bedankt allemaal.  De eerste schoenen en sandalen voorjaar 2020 zijn inmiddels  al weer binnen.  

Pantoffels

Wij hebben nog steeds pantoffels in ons assortiment. Zelfs pantoffels en muilen waar u uw eigen zolen in kunt dragen.Wij horen vaak de opmerking: Jullie hebben nog pantoffels.....

Uitbreiding kollektie verbandschoenen

 De laatste maanden krijgen we steeds meer vraag naar z.g.n."verbandschoenen". Dames en heren die tijdelijk of permanent geen gewoon schoeisel kunnen dragen ( denk aan extra gevoelig of gezwachteld. e.d.) zijn hiermee zeer geholpen.  Vaak zijn ze veel lichter en leuker dan aangepast schoeisel.  Kom de mogelijkheden maar eens bekijken.   Vele…

Niew voordelig merk COMMOM PAIRS

Wij hebben dit merk in ons assortiment opgenomen om de aantrekkelijke prijzen en dat met de voor ons zeer belangrijke pasvorm en kwaliteit. Uiteraard is dit merk ook geschikt voor uw eigen zolen.   Ze zijn  modisch en zeer de moeite waard om eens te komen passen.  Prijzen tussen 90 en 120 euro.  

Grotere maten

Initial content         De laatste jaren neemt…

Service aan huis

wij gaan de service aan huis uitbreiden. Elke vrijdag morgen is het mogelijk dat een van onze deskundige  medewerkers mensen aan huis bezoekt die moeilijk in onze zaak kunnen komen.Als u uw maat en wijdte en verdere bijzonderheden  weet,  en ons dat doorbelt,…

Steeds meer vraag naar (extra) wijdte maten.

De laatste tijd krijgen we steeds meer vraag  naar extra smalle en extra brede modellen.   We merken dat klanten steeds meer moeite hebben om hierin een paar goed passende schoenen of sandalen te vinden.  Wij brengen hier al een behoorlijke collectie in,  maar zullen dit de komende tijd zeer zeker nog uitbreiden.