Welkom bij Van Wieren mode en Pasvormschoenen......

Wat hebben we de afgelopen drie maanden weer leuk verkocht.  Het was bijna weer als vanouds. Helaas zijn er nu weer wat extra maatregelen nodig. Natuurlijk houden wij ons er aan.   Onze najaarscollectie werd volop gewaardeerd .  Door de goede verkopen hebben we vanaf nu ook al diverse zgn. laatste paren die we met leuke kortingen verkopen.  Vraag er naar in onze winkel.  U zult zich verbazen.

  Mogen we ook u binnenkort begroeten

  HET KOPEN VAN SCHOENEN MOET EEN FEEST ZIJN..  

Juist ook voor de vaak iets moeilijker voet . Eigen zolen, een iets bredere of juist een smallere of gevoelige voet.  U zegt het maar.  Wij hebben vaak een oplossing of we zoeken er een.    Ook najaar 2021 doen we ons uiterste best om het kopen van schoenen of laarsjes voor iedereen tot een feestje te maken.  Onze schoenen zullen we ook niet  via een webshop aanbieden.  Wij hebben gewoon te veel liefde voor  ons vak,  en bovendien vinden wij dat u het verdiend om persoonlijk geholpen te worden.  Onze collecties  blijken ook nu weer een schot in de roos.  Schitterende gekleurde sneakers pumps en boots-laarsjes  in alle denkbare wijdtes en zachte leersoorten.   We hebben er heel veel zin in om u al het nieuws te tonen.   KIJK BESLIST OOK EVEN ONDER HET KOPJE "FOLDER".


Wij heten u dan ook meer dan welkom in onze winkel waarvan men al jaren  zegt:    Waarschijnlijk de gezelligste en best gesorteerde comfort- schoenenwinkel van het noorden.

   

Heeft u onze folder al gezien? Bekijk onze folder