Uw voeten zijn belangrijk!

U zult bij ons tevergeefs een webshop zoeken. Wij vinden namelijk dat u het verdiend om persoonlijk geholpen te worden.  Onze schoenen stuur je niet zomaar even op.
U HEBT MAAR EEN PAAR VOETEN, EN DIE ZIJN BIJ ONS IN VERTROUWDE HANDEN.

 Wij zeggen niet voor niets al jaren:   Het kopen van schoenen moet een feest zijn, en daar nemen wij de tijd voor.  

Damesschoenen

De meeste bekende "A" merken die in de betere schoenenzaken worden aangeboden kunt u uiteraard ook bij bij ons vinden.   Zowel modisch, denk o.a. aan THINk-PEDI-NUDI-SIOUX-etc.etc.  en een enorm aanbod in onze modische comfort line zoals DUREA-VERHULST-HARTJES-VIVA-SOLIDUS-FINNCOMFORT-WALDLAUFER-SENSIBLE-etc. Het bekende Duitse merk SOLIDUS wordt bij ons steeds belangrijker. Voor (bijna) alle  zich voordoende voetproblemen hebben wij voor u een oplossing.   U zult zich verbazen over de mogelijkheden.

U zult dan ook merken dat "moeilijke voeten" bij ons niet bestaan.  Als we een bepaald model niet passend op voorraad hebben dan gaan we samen met u een "passende" oplossing zoeken. Het gaat tenslotte om uw voeten, en die zijn bij ons in goede handen.   Daar hebben wij tenslotte de kennis en ervaring voor.

Wij voeren o.a. de onderstaande merken

Clarks Durea Verhulst Solidus Think! Waldlaufer Wolky

Herenschoenen

Onze collectie herenschoenen gaat van sportieve wandelschoenen tot uiterst elegante mollieres of instappers onder uw kostuum, en alles wat daar tussenin zit. Kortom van modern tot klassiek...... en natuurlijk met een pasvorm die u van ons mag verwachten. Ook de moderne sneakers zijn natuurlijk volop aanwezig .


Clarks Lomer Piedro Rockport Rohde

semi-orthopedische schoenen

Als normaal "confectie schoeisel" niet meer toereikend is, en men nog geen 100% orthopedisch schoeisel nodig heeft, kunnen we vaak met z.g.n. semie-orthopedische schoenen een oplossing bieden.

Samen met onze Podoloog komen we dan vaak tot een oplossing waar de klant zeer blij mee is.

Durea Finn Comfort Solidus Xsensibe